Hronika

UBIO ženu i njene roditelje: Ubica već osuđivan zbog NASILJA u porodici

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu (32)

Mirjana Janković (32) ubijena je jutros oko 8 sati u svojoj porodičnoj kući u Novom Sadu. Zajedno sa njom stradali su i njeni roditelji Branislav i Nada, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je ubistva počinio zet porodice Pajić, Mirjanin muž.

Do stravičnog trostrukog ubistva došlo je na Telepu, u ulici Šandora Petefija. Otac, majka i kćerka pronađeni su sa ranama na glavi.

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu kćerku Mirjanu Janković (32).

Thumbnail

Policija je odmah blokirala i obezbjedila dokaze na mjestu nezapamćenog zločina. Policiju je, po prvim infomracijama, pozvao sestrić porodice Pajić, koji je otvorio kapiju i video krv.

Kako nezvanično saznaju mediji, protiv Mirjaninog muža postojala je već izrečena mjeru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je prije izvjesnog vremena podnijeta i krivična prijava za nasilje u porodici.

Vezane vijesti: Detalji trostrukog ubistva: Zet krvavi pohod počeo zbog ljubomore

 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!