Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost: Od 20. juna više regulacionih planova na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost o izlaganju nacrta regulacionih planova na javni uvid u vremenu od 20. juna do 20. jula 2018. godine.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA „PAVLOVAC – KRNDIJE“:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Lipljansku ulicu i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Saračica, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT REGULACIONOG PLANA „JUG 3“:

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Bulevara Desanke Maksimović i Ulice Majke Jugovića u Banjoj Luci i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Instituta za građevinarstvo „IG“ Banja Luka, Ulica Kralja Petra I Karađorđevića br.92-98, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Starčevica, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA STAMBENIH NASELJA LAZAREVO 1, 2, 3:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu Knjaza Miloša i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 1, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA STAMBENOG NASELJA „BORIK“:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica; Bore Stankovića, Miše Stupara i Gundulićeve ulice i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“ Banja Luka, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 101 a, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Borik 2, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT REGULACIONOG PLANA „CENTAR-ZAPAD 1“:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica: Jovana Dučića, Ranka Šipke, Krajiških brigada i Ive Andrića i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“ Banja Luka, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 101a, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Centar 2, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 20. jula 2018. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, i to upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button