Društvo

Kiša moguća na istoku i sjeveru

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će u prvom dijelu dana preovladavati malo do umjereno oblačno sa rijetkim sunčanim intervalima, dok će poslije podne na sjeveru i istoku biti uslova za kišu.

Jutarnja temperatura od deset do 16, najviša dnevna od 18 do 25 stepeni Celzijusovih, a u planinama 15 i više stepeni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren istočni i jugoistočni vjetar.

Meteorolozi su na početak naredne sedmice najavili nestabilno i svježije vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Najtoplije u 14.00 časova bilo je u Prijedoru, Novom Gradu i Bihaću gdje je izmjereno 27 stepeni, dok je u Banjaluci, Mostaru i Sanskom Mostu u to vrijeme bilo 26 stepeni.

U Brčkom, Foči, Neumu, Višegradu, Srpcu i Ribniku izmjereno je 25 stepeni, u Bijeljini, Doboju, Krupi na Uni i Rudom 24, u Mrkonjić Gradu, Bugojnu i Srpcu 23, u Srebrenici, Sarajevu, Tuzli i Grudama 22, u Livnu 21, na Sokocu i u Bileći 20, u Trebinju, Nevesinju i Gacku 19, na Ivan Sedlu 18, na Han Pijesku i u Kalinoviku 17, na Čemernu 16 i na Bjelašnici sedam stepeni Celzijusovih.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!