Banjaluka

Šteta na poljoprivrednim usjevima u Banjaluci 280 hiljada KM

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je procijenjena šteta na poljoprivrednim usjevima 280.000 KM, te da bi uskoro trebalo da bude gotov i izvještaj o šteti na objektima.

Radojičić je novinarima rekao da će gradska uprava danas razmatrati izvještaje komisija za procjenu štete od nedavnih poplava i odlučiti da li i u kom iznosu će pomoći građanima pri sanaciji. 

Loading...

On je naveo da najavljene padavine neće uzrokovati poplave, te ocijenio da bi ova godina mogla biti problematična kada je riječ o poljoprivrednim usjevima, budući da nema dovoljno sunčanih dana. 

Radojičić je istakao da su urađene analize vode pokazale da nema promjena u kvalitetu vode na području grada, te da nema razloga za zabrinutost. 

“Gradsko preduzeće `Vodovod` redovno prati kvalitet vode i nije bilo nikakvih velikih promjena, kako u vrijeme poplava, tako ni proteklih dana”, rekao je Radojičić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!