Magazin

Kako “začiniti” dobru staru misionarsku pozu

Misionarska poza jedna je od najklasičnijih i najčešćih seks poza na svijetu. Nekima je ona omiljena poza, dok neki misle da je već previše puta isprobana i dosadna. No to ne treba da bude tako, postoji mnogo načina na koje možete začiniti ovu pozu i otkriti u njoj nove užitke.

Misionarska poza može takođe biti ”prljava”

Loading...

Za ovu pozu uvaženo je mišljenje da je pristojna. No to ne mora biti tačno, ona može i romantična, ali i brža i grublja. Radi se samo o vašem stavu prema pozi i seksu uopšte. Možete odlučiti da li želite nježne poljupce po vratu i poglede u oči ili ubrzati stvari s partnerom i strastveno se grliti.

Koristite stimulaciju klitorisa

Isprobajte modificiovanu verziju misionarske pozu u kojoj se vaš partner popne malo više na vas i pravi pokrete tijelom tako da istovremeno stimuliše klitoris. Ova varijanta misionarske poze može uveliko olakšati postizanje orgazma.

Krećite se više

Kao i kod drugih poza, sve je više seksi ako ste vi i vaš partner uživljeni u seks. To znači da će misionarska poza biti mnogo bolja, ako se malo više krećete i ritmički pratite partnerovu penetraciju, umjesto da nepomično ležite.

Ne plašite se prljavih razgovora

Ova je poza savršena upravo za to. Vi i vaš partner držite lice jedno pored drugog tako da lakše možete šaputati sve što vam padne na pamet. A takođe čvršćim zagrljajima ili drugim akcijama možete automatski reagovati na ”prljave” riječi.

(zena.rtl.hr)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!