Sport

Srbi srušili “švabe”: Kostić dao dva, Jović jedan gol

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su Štutgart na svom terenu rezultatom 3:0, a u glavnoj ulozi su bili srpski fudbaleri.

Ajntraht je u 27. kolu njemačke Bundeslige upisao veoma važan trijumf, koji ih je ostavio na poziciji koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone, a i njihov zaostatak za Razenbal Lajpcigom ostaje dva boda.

Loading...

Pred kraj prvog poluvremena, tačnije u 45. minutu utakmice, Ajntraht je došao do vođstva preko Filipa Kostića, inače fudbalera Hamburga (i bivši fudbaler Štutgarta) koji je na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta. Kostić je lijepo pratio akciju svog tima, sa lijevog boka je natrčao na jedan odbitak i “spakovao” loptu u gol.

U drugom poluvremenu, Ajntraht dolazi i do drugog pogotka, a strelac je ponovo bio srpski fudbaler, Filip Kostić. Kontra Ajntrahta je okončana golom u tri poteza, pošto je Kostić bez većih problema po drugi put savladao Ron Robert Zilera.

Na konačnih 3:0 postavlja još jedan srpski fudbaler, sada je u pitanju bio nekadašnji napadač Crvene zvezde, Luka Jović, koji se lijepo ubacio na drugoj stativi i unutrašnjim dijelom stopala postigao treći i pobjedonosni gol za svoj tim.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!