Banjaluka

Festival cvijeća: Cvjetna oazu u parku „Petar Kočić“

Drugi „Banjalučki festival cvijeća“, otvoren je danas u parku „Petar Kočić“, uz učešće deset izlagača. Festivać će biti otvoren do nedjelje, a građani će moći da vide i kupe veliki izbor cvijeća i opreme za hortikulturu.

Sugrađani i brojni gosti koji se očekuju u našem gradu, mogu da dođu u park i vide šta je to priredilo deset izlagača ovogodišnjeg festivala cvijeća, koji u svojoj ponudi imaju veliki izbor cvijeća, biljaka, sadnica, cvjetnih aranžmana, opreme za hortikulturu, kao i dekorativnog sadnog materijala.

Loading...

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je posjetio ovaj festival, podsjetio je oda je va manifestacija jedan od događaja u okviru „Proljeća u Banjaluci“.

On je zahvalio izlagačima koji su prihvatili poziv Grada da ove godine na otvorenom ponude Banjalučanima cvijeće i ukrasno bilje.

Prema njegovim riječima, uporedo sa Festivalom cvijeća, u gradu će za vikend biti još nekoliko događaja, poput Ćevap festa, Vinosaura i Balkanskog prvenstva u karateu.

 

U programu Festivala učestvuju sljedeći izlagači:“Tamaris kompani“, „Magafloras“, „Slavnić“, Poljoprivredno gazdinstvo „Ararat“, cvjećara „Kamelija“, cvjećara „Tamaris“, Poljoprivredno gazdinstvo „Šušak“, te poljoprivredni proizvođači: Branko Milinović, Dubravka Kovačević i Golub Kalinić.

Sva tri dana ove manifestacije su prodajnog karaktera, uz prateću izložbu dječijih radova i muzičko-zabavni program.

Iz programa ovogodišnjeg Festivala cvijeća izdvajamo i školu aranžiranja koja će biti održana danas, 31. maja (od 14 do 15 časova) i sutra, 1. juna (od 12 do 14 časova).

U petak i subotu, svi zainteresovani moći će uživati u cvjetnoj oazi od 10 do 17.30 časova, a završni dan od 8 do 15 časova.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!