Magazin

Na cijeni je biti čupav i razbarušen

Zaboravite na uglađene frizure gdje je svaka dlaka pod konac, jer u modi je biti čupav. Podignite kosu u neurednu punđu, kao kad žurite da što prije izađete iz kuće. Napravite razbarušene pletenice ili jednostavno pustite uvojke da padaju.

To je proporuka sa ovogodišnjeg “Belgrade gathairing2” koji je okupio više od 700 frizera iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, ali i daleke Amerike.

“U trendu su frizure dužeg boba, a šiške imaju više dužina. Od boja preovlađuju platinasto plave, bakarne i hladno braon,” kaže za “Život plus” Dejan Kostić, beogradski frizer i jedan od organizatora ovog skupa.

Sedam ekipa vrhunskih svjetskih majstora frizure predstavilo je u Beogradu najnovije trendove kada su oblici i boje kose u pitanju.

“Iz Atlante nam je stigao Aleksandar Blagojević, a iz Bostona Igor Vasiljuk,” ističe Kostić.

“Tu je bio i Voja Radivojević, legenda srpskog i jugoslovenskog frizerskog zanata, kao i Ratko Šobota. Ne bismo smjeli da zaboravimo i Luku Nebeca, berberina iz Slovenije,” dodao je Kostić. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!