Nauka i tehnologija

Galaxy Note10 neće imati fizičke tastere

Nove glasine, koje potiču od izvora bliskih Samsungovim planovima, sugerišu da Galaxy Note10 neće imati nikakve fizičke tastere.

 Oni će biti zamenjeni kapacitivnim ili oblastima osetljivim na pritisak, koje će vjerovatno biti označene specijalnim izdignućima ili teksturom.

Loading...

Glasine takođe potvrđuju i da će postojati dve Note10 verzije. Pored ovoga, biće odbačen i 3.5mm priključak za slušalice, a ovo bi moglo biti povezano sa implementiranjem veće baterije u uređaje.

Odbacivanje tastera bi moglo imati pozitivnu stranu – u aluminijumskom okviru neće biti izreza, a oni uglavnom predstavljaju najslabiju tačku u kućištima modernih telefona. Ovo bi moglo omogućiti tanje okvire, bez kompromitovanja itegriteta strukture uređaja.

Predstavljanje Samsung Galaxy Note10 se očekuje tokom avgusta, ukoliko se južnokorejska kompanija bude držala uobičajenog roadmapa. Telefon će imati izmenjen sistem kamera i punch-hole displej sa kamerom u sredini. Očekuje se i 6.66-inčni displej za veći model, kao i 4500mAh baterija, dok će manji Note10 imati 3400mAh bateriju.

(NN/benchmark)

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!