Magazin

Kako da sami operite dubinski odjeću

Sami možete da napravite tečnost koja će dubinski očistiti vašu odjeću ili navlake za namještaj, ali ne bi je trebalo prečesto primjenjivati, jer je poprilično agresivna.

Ne morate da plaćate dubinsko pranje odjeće i navlaka za namještaj, jer i sami možete da napravite tečnost koja će dati potpuno isti efekat i to u vašoj kadi ili lavoru.
 
Ova vrsta pranja vraća stvarima fabrički izgled, a ne bi je trebalo prečesto primenjivati jer je poprilično agresivna, pa na taj način može da ošteti tkaninu. Ukoliko se odlučite za pranje u kadi, u vrelu vodu sipajte četvrtinu šoljice za kafu borne kiseline, istu količinu sode u kristalima i pola šoljice praška za veš, pa dobro pomješajte da bi se svi sastojci sjedinili. Ako perete manje komade, u lavor sipajte kofu vrele vode, dve kašičice borne kiseline, dve kašičice sode u kristalima i četiri kašičice praška za veš.

Loading...

Ostavite tkanine da se natapaju tokom četiri sata, pa ih potom operite na uobičajeni način. Bićete zaprepašćeni prljavštinom vode koja će ostati iza vaših omiljenih odjevnih komada, ali i njihovim novim izgledom.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!