Sport

Liverpul nadmašuje Barsinu ponudu za De Ligta?

Kapiten Ajaksa i holandski reprezentativac Matijs de Ligt (19) zaludio je skaute širom Evrope, a stasitog i tehnički potkovanog defanzivca na svojoj strani želi svaki velikan koji iole drži do sebe.

Ajaks je u nedjelju isprašio Utreht s 4-1, dok je PSV kiksao protiv AZ-a i izgubio 1-0 te tako kompromitovao svoje šanse za naslovom prvaka. Ajaks kolo prije kraja ima tri boda prednosti i 15 golova bolju gol razliku od PSV-a. Stvar je jasna – novi prvak Holandije biće upravo amsterdamski klub.

Razgaljeni igrači Ajaksa osvajanjem Eredivisie pronašli su kakvu-takvu utjehu zbog ispadanja od Totenhema u polufinalu Lige šampiona. Oduševljen je bio i kapiten Ajaksa De Ligt, a nakon utakmice s Utrehtom odmah ga je dočekalo pitanje o klupskoj budućnosti.

“Je li ovo bila moja zadnja utakmica na Johan Krojf Areni? Ne znam još, ali razgovori postoje, pregovara se. Dogovora još nema”, rekao je De Liht za “Fox Sports” pa dodao:

“S kim pregovaram? Sve piše u novinama, birajte sami”, rekao je dobro raspoloženi De Liht.

Prema pisanju “Mundo Deportiva”, delegacija Barselone u petak je otputovala u Amsterdam gdje su se sastali s Ajaksovim direktorom Edvinom van der Sarom, a tema sastanka bio je spomenuti De Ligt. Ipak, u priču se odlučio uplesti i Liverpul koji muku muči sa stoperima. Veći dio sezone proveli su bez povrijeđenog Dejana Lovrena, a Džoel Matip jednostavno nije klasa za najviše domete kojima Liverpul stremi.

Barselona je u Amsterdam došla s ‘kovčegom’ od 70 miliona evra, a ‘redsi’ su im spremni pokvariti planove puno većom ponudom. Španci ipak ne otkrivaju o kojem se iznosu tačno radi, ali u ‘blaugrani’ sigurno nisu sretni ovakvim raspletom situacije.

(24sata.hr)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!