Društvo

Sutra kiša, pljuskovi i grmljavina

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati promjenjivo oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i popodnevnom grmljavinom, te uz blagi porast temperature vazduha.

Jutarnja temperatura vazduha od devet do 14, u planinama na zapadu oko šest, a najviša dnevna od 18 do 23 stepeni Celzijusovih, dok će u planinama biti 14 i više stepeni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar promjenjivog smjera, tokom dana sjeverni, a u planinama sjeveroistočni. Vjetar će prema večeri slabiti.

Nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, kao i mogućim nepogodama, meteorolozi su najavili i za početak naredne sedmice.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava oblačno vrijeme sa kišom.

Najsvježije danas u 14.00 časova bilo je na Bjelašnici gdje su izmjerena samo tri stepena, na Ivan Sedlu je bilo 10, na Sokocu, na Han Pijesku i na Čemernu 11, u Kalinoviku i Bugojnu 12, u Sarajevu 13, u Gacku, na Mrakovici, u Nevesinju, Mrkonjić Gradu, Livnu i Tuzli 14, u Bijeljini, Zvorniku, Ribniku i Šipovu 15, u Trebinju, Brčkom, Doboju, Srebrenici, Grudama i Gradačcu 16, a u Višegradu 17 stepeni.

U Banjaluci, Foči, Rudom i Bileći izmjereno je 18 stepeni, u Mostaru 19, u Srpcu, Krupi na Uni i Sanskom Mostu 20. u Bihaću i Neumu 21, u Prijedoru 22 i u Novom Gradu 23 stepena Celzijusova.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!