Sport

Bojana Jovanovski završila karijeru

Srpska teniserka Bojana Jovanovski (26) zbog problema s povredama, odlučila da završi profesionalnu karijeru.

Jovanovski je najbolje rangiranje ostvarila 2014. godine, kada je bila 32. na WTA listi, a dva puta je osvajala titule u profesionalnoj karijeri – u Bakuu 2012. godine i Taškentu 2013.

Bila je reprezentativka Srbije, za koju je nastupala od 2010. do 2014. godine.

Loading...

Povodom završetka karijera, Jovanovski je objavila saopštenje u kojem je navela da je prvo poglavlje njenog profesionalnog života ispisalo posljednju stranicu, te da je odluka bila teška, “popločana suzama, dugim sastavljanjem mozaika, koji je nakon mnogih teza ‘za’ i ‘protiv’, ipak doveo do riječi koja sadrži toliko emocija, koja slama, ali i koja označava da nakon nje dolazi novo poglavlje”.

– Moja karijera profesionalnog igrača je završena. Odluku sam donijela teško, nakon mnogo razmišljanja, negodovanja samoj sebi, jer jedan dio mene još želi na teren, još želi da se takmiči, ali tijelo usljed brojnih povreda i operacija izazvanih povredama jednostavno ne može dalje – navela je Jovanovski.
Ona je istakla i da više ne može da trenira i igra na način na koji je to ranije mogla te da se kao igrač nikad nije zadovoljavala prosjekom.

Jovanovski je naglasla da će tenis ostati dio njenog života.

Izvor
Srpska info
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!