Sport

Upali u svlačionicu i pretukli fudbalera na poluvremenu utakmice

Meč između BSK-a iz Batajnice i Sopota, u okviru 20. kola Zonske lige Beograd, ostaće upamćen po tome što se na poluvremenu dogodio fizički sukob u svlačionici!

Tako tvrdi “Sportski žurnal” koji prenosi i izjave trenera Sopota Vladana Žujovića, dok je u centru napada bio napadač gostiju Vuk Lazić.

Loading...

“Senku na pobedu domaćina bacio je incident koji se desio na poluvremenu. Naš napadač Vuk Lazić je celo prvo poluvreme bio meta protivničkih igrača i publike koja ga je ceo meč provocirala. U poluvremenu sam pokušao da ga smirim i spremim za drugo”, rekao je Žujović i nastavio:

“U tom revoltu, lupio je vrata svlačionice domaćina posle čega je usledio brutalan napad nepoznatih lica koji su ga pretukli naočigled svih prisutnih. Tu su stajala i dvojica policajaca koji su sve to posmatrali. Želeo bih kao trener da skrenem pažnju da se takve stvari nikad ne ponove na terenu i da ovaj zverski napad ne prođe nekažnjeno ili bez posledica!”

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!