Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Nejmar odbacio optužbe za silovanje

Brazilski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Nejmar odbacio je optužbe za silovanje, koje je protiv njega podnijela žena iz Brazila.

Istraga je pokrenuta nakon što je neimenovana žena u brazilskom gradu Sao Paulu prijavila 27-godišnjeg fudbalera za silovanje, koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu.

Kako je navela, Nejmara je upoznala na Instagramu i poslije kraćeg dopisivanja Brazilac je ponudio da joj kupi avionsku kartu kako bi doputovala u Pariz, gdje joj je obezbijedio smještaj u hotelu “Sofitel Paris Arc Du Triomphe”.

Kako navodi ESPN, Nejmar u hotel došao pijan i u jednom trenutku postao agresivan pokušavši da je primora na seksualne odnose.

Neimenovana djevojka se dva dana kasnije vratila u Brazil, ali incident nije prijavila francuskoj policiji jer je bila “emotivno potresena i uplašena da iznese činjenice u stranoj zemlji”.

Fudbaler je na sve odgovorio otkrivanjem njihovih prepiski i fotografija, porucivši da je “upao u zamku”

“Ono što se dogodilo toga dana bio je odnos izmedu muškarca i žene u četiri zida, nešto što se događa u svim parovima. Sutradan se ništa nije dogodilo, nastavili smo razmjenjivati poruke. Optužen sam za silovanje. To je teška riječ. Iznenadilo me. To je vrlo loše i vrlo tužno kad to čujem, jer ko me poznaje zna moj karakter i moj integritet, zna da ja nikada ne bih učinio tako nešto. Bila je to zamka i na kraju sam upao, ali neka ovo sada bude lekcija. Postoje ljudi koji žele iskoristiti iznudom i to je tužno i bolno”, rekao je Nejmar.

Ranije je reagovao i otac brazilskog fudbalera koji je takođe izjavio da je njegov sin žrtva ucjene. Nejmar se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Brazila, koja 14. juna kreće u pohod na Kopa Ameriku.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button