Društvo

Dodik: Ramazanski bajram proslaviti u duhu međusobnog poštovanja i solidarnosti

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim vjernicima islamske vjeroispovjesti Ramazanski bajram sa željom da ovaj veliki praznik proslave u duhu međusobnog poštovanja i solidarnosti.

– Želim vam da Ramazanski bajram dočekate u dobrom zdravlju, radosti i blagostanju u krugu porodice i prijatelja i da predstojeći praznični dani donesu mir u vaše domove – navodi se u čestitki koju je predsjedavajući Predsjedništva BiH uputio poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftijstvima, imamima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u BiH.

Loading...

Dodik je izrazio nadu da su molitve, žrtve i odricanja, tokom proteklog mjeseca Ramazana, učvrstili snagu u svakom čovjeku da ličnim primjerom utiče na širenje ljubavi, razumijevanja i praštanja.

Muslimani u BiH i širom svijeta sutra dočekuju Ramazanski bajram, jedan od dva najveća muslimanska praznika kojim se obilježava kraj Ramazana, odnosno mjesec posta.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!