Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Novi trend koji je zamijenio iscrtane obrve

Zaboravite na iscrtavanje obrva olovkom i microblading. I Kristen Stjuart je isprobala novi trend svijetlih, izblajhanih obrva koje se jedva vide.

Glumica se pojavila na reviji modne kuće Chanel u Južnoj Koreji s izblajhanim obrvama, što je potpuna suprotnost bjuti trendovima koji vladaju već nekoliko godina, piše Index.

Kristen je boju obrva uskladila s novim svijietlim pramenovima u kosi, a na prvi pogled izgledalo je kao da ih uopšte nema. To dosta mjenja ekspresiju lica, što pokazuje i fotka prije i poslije.

Pretpostavljamo da se na ovu promenu odlučila već uoči Met Gale, na kojoj se pojavila s narandžastim obrvama, pa vjerujemo da ih je pre farbanja bilo potrebno izblajhati.

Trend izbjeljenih obrva ne isprobavaju samo plavuše. Didžej Shaki Wasasala, na društvenim mrežama poznata pod imenom “Half Queen”, ima crne dredove a obrve su joj žute, ali ih ponekada, u zavisnosti od autfita prefarba i u zeleno.

“Tako možeš više da se igraš s očima ili usnama. Ako su ti obrve svjetlije nego prije i imaš jaču šminku na kapcima ili zakrivljenu liniju ajlajnera, šminka na očima je upadljivija. A neko ko se ne šminka mnogo, može da naglasi usta i zaista iskoči iz gomile”, rekla je.

Ipak, dok izbeljene obrve možda dobro izgledaju na mladom licu Kristen Stjuart, ženama u srednjim godinama one dodaju nekoliko godina.  

View this post on Instagram

ur time will come as long as u don’t force it

A post shared by HALF QUEEN ORDER (@half.queen) on Feb 23, 2019 at 4:35pm PST

(NN/ddl)

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button