Hronika

Protiv uhapšenih u akciji “Klub” biće podnesen izvještaj tužilaštvu

BANJALUKA – Protiv 11 lica uhapšenih u akciji kodnog naziva “Klub”, kao i lica čiji su inicijala S.N, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Doboju, biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sprovodeći operativnu akciju kodnog naziva “Klub” usmjerenu na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i navođenjem na prostituciju pretresli su više lokacija i slobode lišili 11 lica, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Riječ je o licima čiji su inicijali S.B, M.S, L.D, N.K, M.K, A.I, LJ.B, S.A, D.B, M.M. i D.J.

U saopštenju se ističe da je tokom sprovođenja akcije pronađena i zaplijenjena određena količnina opojne droge marihuane, spida, oprema za pripremanje i konzumiranje nakotičkih sredstava, kao i mobilni telefoni.

Srna nezvanično saznaje da su u okviru operativne akcije kodnog naziva “Klub” slobode lišeni Srđan Boškov, Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Nail Kapo, Medina Kapo, Amer Isaković, Ljubiša Bajičić, Stefan Adamović, Dijana Babić, Marinko Marjanović i Jelača Dragan.

Izvor

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!