Magazin

Ubica lagao o polu pa uhvaćen go s cimerkom u ćeliji

Kejli Vuds, transrodni ubica tražio je da se iz muškog prebaci u ženski zatvor. Samo dvije nedjelje nakon što su mu to odobrili, zatvorski čuvari su ga uhvatili golog s cimerkom u ćeliji.

Vuds je na služenju 26-godišnje kazne za ubistvo cimerke Betani Hil. Kejli je s tadašnjim dečkom Džekom Vilijamsom (21) vezao cimerku i prerezao joj grkljan. Policija ih je pronašla prekrivene krvlju. Otkrili su da su brutalno ubistvo vježbali na lutki Barbi, piše “Daily Mail”.

Ovo nije prvi ovakav slučaj, i lani je Karen Vajt (52) tražio da se kao transrodna osoba prebaci u ženski zatvor u Njujorku pa je nakon par sedmica počelo zlostavljanje zatvorskih koleginica.

“Bezbjednost naših zatvorenika je na prvom mjestu. Pokušavamo i one transrodne smjestiti tamo gdje pripadaju, ali ako njihovo ponašanje zabrinjava, onda moramo postupiti po zakonu. Postoji trenutno 125 transrodnih zatvorenika u Engleskoj”, kaže portparol zatvora “New Hall”.

(24sata.hr)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!