Magazin

Džesika Alba priznala: Idem na terapiju zajedno sa svojom ćerkom

Glumica Džesika Alba kaže da se njeno roditeljstvo razlikuje od načina na koji je ona bila vaspitana. Ona, naime, odlazi na terapiju sa svojim prvorođenim djetetom, 10-godišnjom ćerkom Onor Voren.

Ona je odlučila da na terapiju krene sa ciljem da “nauči da joj bude bolja majka i da bolje komunicira sa njom”, piše Holivud riporter, a to nije bilo najbolje rješenje u vrijeme kada je ona odrastala. 

“Neki ljudi misle, kao i neki u mojoj porodici, da treba da pričaš sa sveštenikom i to je to. Ne mogu da se osjećam opušteno ako pričam sa njim o svojim osjećanjima.” 

Alba dodaje: “Nisam odrasla u okruženju gdje možeš da pričaš o tim stvarima. Jednostavno bismo to zaboravili i nastavili da živimo dalje… Tako da ja pronalazim mnogo inspiracije samo u razgovoru sa svojom djecom.” 

Poznata mama troje djece i njen dugogodišnji muž Keš Voren žele da ostvare dobru komunikaciju sa svojim djevojčicama, koje uskoro postaju tinejdžerke, ali bez drame.

Kao što je objasnila u šou voditelja Džimija Falona: 

“Ja jednostavno nisam emocionalno spremna za tinejdžersko doba ili bilo šta drugo, kao što su hormoni i prve ljubavi.” 

“Ne ohrabrujem dramu, tako kažem, ‘Onor, nije prikladno u tvojim godinama da imaš dečka. To čak uopšte i nema smisla. Ti si u petom razredu. Šta uopšte ti planiraš?'” 

“Ona na to reaguje sa: ‘Ali mama’… I voli da priča o drami. Ja kažem, ‘Onor, mi stvarno ne volimo dramu’, a ona će na to ‘Mama, ali ja volim dramu!”

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!