Sport

Ivanišević “izribao” Kirjosa zbog komentara o Đokoviću

Goran Ivanišević stao je u odbranu Novaka Đokovića, kog je prizemnim komentarima pokušao da isproziva Nik Kirjos.

Najbahatiji teniser današnjice više je u centru pažnje zbog komentara nego zbog igara, naročito je imao pik na Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, velikane sporta.

Srbina je prozvao kao igrača koji ima potrebu da ga svi vole, Španca je nazvao lošim gubitnikom, pa se oglasio i Ivanišević, pošto je poznato da nema problem da odgovori na ovakve ispade.

Poznato je koliko Ivanišević poštuje Đokovića, sada je riješio još da podijeli nekoliko savjeta Australijancu.

“Ti momci su 350 dana godišnje zajedno, ne možeš tako ružno da pričaš o kolegama. Možda nekog voliš više ili manje, ali kako će neko da proslavi pobjedu ili nešto slično, koga briga? U svojoj glavi razmišljaj o čemu želiš, ali tako ne smiješ da govoriš o kolegama na terenu, to je za mene jedina stvar koju Nik treba da promijeni. Odradi posao, pobjedi ga i nasmij se, ali da pričaš svašta nakon duela, to nije dobro”,  kaže Ivanišević, uz podsjetnik na svoja iskustva.

“Nikad nisam pokazao nepoštovanje prema protivnicima u intervjuima, grupa tenisera je jedna velika porodica na različitim turnirima. Neki dani su dobri, neki loši… Nik će biti uvijek visoko motivisan kada igra protiv Novaka i Rafe, ali kada toliko želite jako da savladate nekoga, uglavnom izgubite”,  rekao je Ivanišević, uz žal što Kirjos ne igra kako bi zaista mogao, shodno potencijalu.

“Volio bih da ga vidim na nekom grend slemu kako ide od samog početka pa do momenta maksimuma, jer ima sve što treba za ovaj sport. Garantujem vam da može da pobijedi bukvalno svakog igrača na turu”, rekao je Ivanišević.

(Telegraf.rs)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!