Banjaluka

“Proljeće u Banjaluci”: Besplatna rekreacija za osobe treće dobi

U okviru manifestacije “Proljeće u Banjaluci”, sinoć je u Univezitetskom kampusu održano sportsko-rekreativno-edukativno druženje za osobe treće životne dobi u organizaciji asocijacije “Sport za sve”.

–  U okviru programa, radi se na prevenciji tegoba i bolesti osoba treće dobi, poput dijabetesa, bolesti krvnog pritiska, viška masnog tkiva, nedostatka mišića mase i osteoporoze. Program sprovode stručnjaci sa Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta – ističe profesor Radomir Zrnić iz  asocijacije “Sport za sve”.

Loading...

On je pozvao sve naše sugrađane treće dobi da se prijave za učešće u ovom programu, koje je potpuno besplatno. Rekreacija se održava svakog radnog dana u periodu od 16 do 18 časova u sportskoj dvorani u Kampusu.

Svi koji žele da se prijave za učešće u ovom programu, koji je finansijski pomogao grad Banja Luka, potrebno je da se prethodno prijave na broj telefona: 065/542-474.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!