Privreda

Treći Startup Huddle Banjaluka sa Gordanom Ilinčićem

Šta je Startup Huddle?

Startup Huddle je program Globalne preduzetničke mreže (Global entrepreneurship network – GEN) i to je besplatni, mjesečni program dizajniran da edukuje, angažuje i poveže preduzetnike. Startup Huddle predstavlja jedinstvenu platformu koja može da ojača startup zajednicu.

Zašto je nastao?

Startup Huddle je globalni pokret, nastao u SAD, sa ciljem da pomogne jednom po jednom preduzetniku. Ovaj pokret se zove “1 Milion Cups”. Na svakom događaju posjetioci mogu da čuju jednog preduzetnika koji će da podjeli svoje uspjehe i prepreke.

Loading...

Da bi sljedeća generacija preduzetnika uspjela, potrebna im je posvećena pomoć. GEN je razvio model koji omogućava održavanje jednostavanog i konstantnog događaja ko pomaže zajednicama da se povežu, angažuju i edukuju.

Startup Huddle Banja Luka

Inovacioni Centar Banja Luka je pridružio Globalnoj Preduzetničkoj Mreži (GEN) donoseći Startup Huddle Banja Luka svojoj zajednici. Pozivani ste da dođete 7. februara u 18:00h u prostorije Inovacionog centra Banja Luka , kako bi osnaživali postojeće preduzetnike i doprinijeli kreiranju novih generacija preduzetnika.

Ovaj put prezenter je Gordan Ilinčić, osnivač i vlasnika kompanije CONNECT. Idejni tvorac višestruko nagrađivanog informativno-stomatološkog portala Dental 4 U, jedan od pobjednika programa Акцелератор, takmičar u okviru М:tel Playground takmičenja, stanar poslovnog inkubatora Inovacioni Centar Banja Luka.

Link do Facebook događaja

Program SHBL – četvrtak 7. februar 2019.

  • 15 min: Uvodni networking
  • 2 min: Uvodna riječ
  • 6 min: Prezentacija tima
  • 20 min: Q&A učestvovanje publike
  • 2 min: Završna riječ
  • ostatak vremena: Završni networking

Startup Huddle je program razvijen u Kauffman Fondaciji i koji se proširio na međunarodni nivo preko Global Entrepreneurship Network (GEN)

Više o Startup Huddle pogledajte ovdje

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!