Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

U Banjaluci počeli besplatni treninzi na otvorenom

​Najmasovniji treninzi na otvorenom “Fitnes ljeto 2019” počeli su sinoć, a sudeći po prvom treningu u banjalučki park Mladen Stojanović svaku veče biće mjesto za dobre treninge, sticanje zdravih navika, a sve uz instrukcije pet licenciranih trenera i naravno dobru zabavu.

Dama, uglavnom srednjoškolke i studentice, ali i onih u zrelijoj dobi, ističu da je kolektivno vježbanje odlična priprema za odlazak na more.

Ovo je osma godina kako Banjalučanke imaju privilegiju treniraju i dovedus voju liniju do savršenstva, a predsjednica Udruženja za sport i rekreaciju “L-fit” Lidija Ljubičić ističe da se broj učesnika povećava iz godine u godinu.

“Drago nam je što se svijest građana o značaju fizičke aktivnosti podigla na viši nivo. Treninzi počinju svaku veče u 19 časova, a i dame koje su propustile prvi trening mogu da nam se pridruže kada god požele. Psihologija je dokazala da je vježbanje lakše i efektnije u grupi, pa je ovo ujedno  i prečica do sticanja navika koje pomažu vašem zdravlju i čine da se ljepše osjećate”, istakla je Ljubičićeva.

Program vježbanja je prilagođen svima, od početnika do onih koji ssu u treningu. Generalni sponzor manifestacije je kompanija “Hemofarm”, a projekat su podržali i kabinet predsjednice, Vlada RS i grad Banjaluka. Dan prije Banjaluke, treninzi su počeli u Doboju, a baš kao i u najvećem gradu Srpske trajaće do 30. juna.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button