Hronika

Ubio se jedan od osumnjičenih za ubistvo u Sarajevu, dvojica uhapšena

​SARAJEVO – Sarajevska policija uhapsila je dvije osobe za koje se sumnja da su učestvovali, odnosno počinili ubistvo, Ammara Kapidžića u naselju Sokolović Kolonija u subotu oko 19 sati. Treća osoba za kojom se tragalo je izvršila samoubistvo, saznaje Klix.ba.

“U toku noći na području Kantona Sarajevo su uhapšene osobe inicijala A.I. (23) i A.Š. (19)”, potvrdila je za Klix.ba portparol MUP-a KS Suvada Kuldija.

Loading...

Kako Klix prenosi treća osoba za kojom se tragalo, inicijala A.K. (29) na području Konjica je izvršila samoubistvo.

Tokom cijele noći službenici MUP-a KS u saradnji s kolegama iz drugih policijskih agencija su radili na identifikaciji i pronalasku počinioca.

U pucnjavi koja se dogodila u subotu naveče u ulici Francuske revolucije poginuo je Ammar Kapidžić ispred svoje porodične kuće. Prema prvim informacijama napadač je u Kapidžića ispalio četiri metka, a zatim pobjegao.

Uslijedili su uviđaj i istraga, a zatim i opsežna potraga za osobama koje su učestvovale u likvidaciji. Poznato je da je ubijeni Ammar Kapidžić bio član Odbojkaškog kluba Ilidža.

Policija nastavlja rad na rasvjetljavanju slučaja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!