Društvo

Građani i večeras zapalili svijeće za Davida (VIDEO)

Građani Banjaluke i članovi grupe Pravda za Davida okupili su se i 313. dan da se zajedničkim snagama izbore za istinu i pravdu u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

Deset mjeseci građani Banjaluke i članovi pokreta ”Pravda za Davida” bore se da se sazna istina o ubistvu Davida Dragičevića. Tako su se i 313. dan okupili u porti Hrama Hrista Spasitelja i zapalili svijeće za pokojnog Davida. I ovaj put nije izostala podrška roditeljima ubijenog Davida, Davoru i Suzani.

“Dajem punu podršku roditeljima nesrećno likvidaranog mladića i ostaću ovdje do kraja jer institucije ne rade svoj posao. Ovo je premještanje od strane ministra samo maska i ništa drugo.”

“Svi znamo zašto tu stojimo već 300 i nešto dana. Isti je cilj kao i prvog dana – a to je pravda.”

“Boli me ovo sve i nadam se da će na kraju istina da pobijedi.”

“Suvišno je bilo šta da se priča o ovome. Bilo bi grešno. Ovo je prešlo sve granice.”

Samo su neke od izjava okupljenih građana.

Od 30. decembra prošle godine i posljednjeg velikog javnog skupa Pravda za Davida na centralnom banjalučkom trgu, građani se okupljaju ispred Hrama Hrista Spasitelja jer je policija zabranila okupljanja na Trgu Krajine.

Izvor
BN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!