Društvo

„Banjalučka bajka“ uvodi mališane u Novu godinu

Program dječije nove godine, pod nazivom „Banjalučka bajka“, ove godine biće održan na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS.

Početak je zakazan tačno u podne 31. decembra, a program otvara „Šašavi klovn“ koji će djeci poželjeti dobrodošlicu na doček nove godine.

U zabavi sa najmlađima potom će se klovnu pridužiti štulaš „Mirormen“, hodajuća atrakcija na štulama sa kostimom od djelića ogledala. Klovna i štulaša pratiće balon šou sastavljen od ogromnih balona od sapunice.

Potom će uslijediti dio programa animacija i akrobatskih nastupa. Biće tu zajedničke plesne koreografije sa džinom na štulama, timske igre za sve uzraste djece, performans sa akrobatskom kockom te plesno-akrobatski momenat na svili.

U muzičkom dijelu programa učestvuju Bojana Radovanović koja je predstavljala Srbiju na dječijoj pjesmi Evrovozije ove godine i Banjalučanin Danilo Milosavljević.

„Banjalučka bajka“ je samo jedan od segmenta bogatog programa koji Banja Luka priprema povodom novogodišnjih praznika. Tokom tri dana praznovanja, Banjalučane i njihove goste će zabavljati Haris Džinović (30. decembar), Željko Samardžić i Nikola Rokvić (31. decembar) i Željko Joksimović (1. januar).

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!