Društvo

Počinje kampanja “Niti jedna brza vožnja”

BANJALUKA – U Banjaluci će danas biti ozvaničen početak preventivne kampanje pod nazivom “Niti jedna brza vožnja”, koja će biti realizovana do 31. avgusta.

Kampanju organizuju Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske, Agencija za bezbjednost saobraćaja Srpske, Auto-moto savez Srpske, kompanija “Auto Milovanović” kao strateški partneri, te Radio-televizija Republike Srpske kao medijski partner.

Početak kampanje biće ozvaničen konferencijom za medije koja će biti održana na Trgu Krajine sa početkom u 11.30 časova, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Srpske.

Od 11.00 do 13.00 časova na Trgu Krajine biće organizovane aktivnosti za najmlađe /takmičenje djece-vožnja autićima, crtanje, pisanje poruka/, podjela letaka i prigodnih poklona, te izloženi simulator prevrtanja vozila, policijsko vozilo i vozilo vatrogasne službe.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!