Hronika

Nastavnik osumnjičen da je silovao trinaestogodišnju učenicu

Policija u Tutinu uhapsila je O. A. (65) zbog sumnje da je u prethodnom periodu nekoliko puta silovao trinaestogodišnju učenicu.

Iz Policijske uprave Novog Pazara saopštli su da se on sumnjiči za izvršenje krivičnog djela silovanje i da mu je određen pritvor do 48 sati.

“Sumnja se da je on u prethodnom periodu silovao trinaestogodišnju djevojčicu”, navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, seksualno uznemiravanje djevojčice je počelo još u petom razredu i to neprimjerenim dodirivanje prilikom izvođenja vježbi na časovima fizičkog, a sve se nastavilo i u svlačionici, prenosi Blic.rs.

“Djevojčica više nije mogla da podnese takvo ponašanje i sve je ispričala roditeljima, koji su slučaj prijavili policiji. Uzeta je izjava od djevojčice i upućena na ljekarski pregled koji je, prema prvim informacijama, potvrdio da ima određenih tragova silovanja. Međutim, postupamo oprezno i pažljivo, sve će biti ispitano tokom istrage”, kaže izvor Blica u policiji.

Ovo je drugi slučaj seksualnog napastvovanja učenice u Tutinu od strane nastavnika u posljednjih nekoliko mjeseci.

Podsjećamo da je u toku suđenje nastavniku R. M. (60) isturenog odjeljenja OŠ “Ibrahim Bakić” u selu Suvi Do na Pešteri zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena polna radnja.

On je uhapšen u junu prošle godine zbog sumnje da je seksualno napastvovao učenicu u zbornici škole.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!