Banjaluka

Zbog završetka kružnog toka: Potpuna obustava saobraćaja kod „Sirana“

Zbog završnih radova na izgradnji kružne raskrcnice na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića (kod restorana „Sirana“), biće potpuno obustavljen saobraćaj u vremenu od 8.00 časova 15. juna 2019. godine (subota) do 20.00 časova 17. juna (ponedjeljak), za sva vozila osim za autobuse na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju na pravcu Banja Luka – Saračica.

Pored obustave na navedenoj raskrsnici, saobraćaj će biti obustavljen i u uUlici Momčila Popovića kao i na dijelu Ulice Jovana Raškovića (neposredno prije ukrštanja sa kružnom raskrsnicom). Vozači će moći da koriste alternativne pravce u ulicama: Sanskoj, Užičkoj, Vladimira Rolovića i Sime Pandurovića.

Loading...

Na linijama javnog gradskog prevoza 1, 17 i 17A, koje saobraćaju od Univerzitetskog kliničkog centra, biće izvršena korekcija trasa na sljedeći način:

  • autobusi na linijama  broj 1 i 17 se preusmjeravaju iz Bulevara cara Dušana u ulice Krajiških brigada, Ranka Šipke, Zelengorsku, Jovana Raškovića i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom;
  • autobusi na liniji broj 17A se preusmjeravaju ulicama Ranka Šipke, Zelengorskom, Jovana Raškovića i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj. Mole se svi učesnici u saobraćaju za razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u zoni navedene raskrsnice.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!