Politika

BN pita zašto je Ristovski podržao Dodika

Glumac i producent Lazar Ristovski već 110 dana snima film “Kralj Petar Prvi”, no uprkos najavama, prolongirao je premijeru dugo najavljivanog filma.

“Žao mi je što odlažem premijeru, ali i pored sve pomoći države, ipak mi nedostaju sredstva da zadržimo nivo i kvalitet onoga što smo već snimili. Novac koji nedostaje očekujem od sponzora i moram da uložim poslednje lične pare od filma”, kazao je Lazar beogradskim medijima i najavio kako će mu to kao glumcu biti posljednja uloga karijere.

Loading...

Budžet filma “Kralj Petar” iznosi čak 2,4 miliona evra, a glumac već neko vrijeme pokušava prodati i kuću na Gardošu.

Vila s bazenom u najljepšem dijelu Zemuna procijenjena je na 360.000 evra, a ima pet soba i dva kupatila.

“Prodajem i dalje moju kuću, ali nema kupca”, požalio se glumac beogradskim medijima.

Milorad Dodik i Lazar Ristovski
Milorad Dodik i Lazar Ristovski

Međutim, glumac je očigledno pronašao način da obezbijedi novac za film podrškom predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku. Glumac Lazar Ristovski je na konvenciji SNSD-a rekao da SNSD sigurno pobjeđuje i da je srpski narod uz Milorada Dodika.

“Dodik je uvijek bio i biće uz svoj narod. Znam da ga volite, ali ga se i bojite. Ali Srbija voli vladare kojih se boji. Srpska pripada srpskom narodu, a srpski narod je uz Dodika. Srpska se mora čuvati kao oči u glavi. Srpska ne smije postati novo Kosovo. Čuvajte Republiku Srpsku”, poručio je Ristovski.

Prema izvorima iz SNSD-a, Ristovski je uzeo debeo honorar za podršku predsjedničkih kandidata te stranke Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

Izgleda da je cjelokupna predstava na Dodikovom mitingu u Banjaluci zapravo bio pokušaj popularnog glumca da iskamči neki evro od širokogrudnog predsjednika Republike Srpske, koji se već iskazao u sličnim projektima, finansirajući novcem građana sumnjive filmske i druge projekte.

Takođe, čini se da je “srbovanje” uspješan recept za predizborne manipulacije i privlačenje birača na svoju stranu i da se u izbornoj kampanji očigledno ne biraju sredstva.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!