Sport

Rukometaši Borca u polufinalu doigravanja za šampiona BiH

Rukometaši banjalučkog Borca plasirali su se u polufinale doigravanja za šampiona BiH nakon što su u revanš utakmici savladali Konjuh rezultatom 31:24. Bojan Ljubišić ponovo je spustio roletnu na svoj gol, upisao je 16 odbrana, dok je na drugoj strani terena, Borčev napad predvodio Bojan Rađenović, sa sedam postignutih golova.

“Dobra utakmica za nas. Odigrali smo dobro u odbrani, a u napadu smo postigli dosta lakih golova. Ljubišić je branio odlično i mislim da smo ostvarili zasluženu pobjedu,” rekao je Bojan Rađenović. 

“Nas je jedan čovjek spriječio da ostvarimo cilj. Bojan Ljubišić je bio čovjek broj jedan na ovoj utakmici. Čuvajte ga kako god znate. Ovo šta on radi na terenu ne postoji u ligi BiH. Čestitao bih i treneru Mirku Mikiću, kojem je ovo prva seniorska sezona kao treneru. Čuvajte i njega,” poručio je Toni Čolina, trener RK Konjuh.

Trener Borca, Mirko Mikić pohvalio je sve svoje igrače, koji su kako kaže, timskom igrom eliminisali nezgodnog rivala.  

“Čestitke mojim igračima na dobro odigranoj utakmici. Pokazali su da su tim za velika djela,” zadovoljan je Mikić.

Rukometaše Borca u polufinalu očekuje ekipa Gračanice, dok će drugi putnik u finalnu bitku za šampiona BiH biti poznat nakon dvomeča između Izviđača i Sloge iz Doboja.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!