Region

Vučić: Srbija će uvijek biti oslonac za Srpsku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović uputio čestitku povodom 9. januara – Dana Republike i poručio da će Srbija uvijek voljeti i podržavati Srpsku.

“Primite iskrene čestitke za Dan Republike Srpske i najbolje želje za njen napredak i blagostanje. Uveren sam da ćete je uvek sa ponosom čuvati. Srbija će uvek voleti i podržavati Republiku Srpsku, istovremeno poštujući integritet BiH”, naveo je Vučić u čestitki.

Loading...

Vučić je poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj, uvijek biti oslonac i podrška svim naporima i potrebama Republike Srpske, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

“Nadam se da ćemo našu ekonomsku i svaku drugu saradnju i dalje razvijati na obostranu dobrobit, dok u isto vreme negujemo naše neraskidive kulturne i duhovne veze, čuvajući jedinstveni identitet srpskog naroda. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspeh u radu.
Živela Srbija! Živela Srpska!”, poručio je Vučić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!