Banjaluka

Gradnja saobraćajnog prstena oko grada: Počelo proširenje Ulice Gavrila Principa

Preduzeće „Kozaraputevi“ započelo je sa proširenjem dijela Ulice Gavrila Principa koja se spaja sa Istočnim tranzitom u Obilićevu. Uklonjene su stare svlačionice FK „Naprijed“ i dio ograda, koje se nalaze na trasi buduće saobraćajnice, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Loading...

-Ovo su radovi koji se izvode u sklopu projekta izgradnje Istočnog tranzita kako bi dobili pun profil saobraćajnice prema novom mostu – istakao je načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

On kaže da bi prvi sloj asfalta na ovoj dionici trebao biti položen za dvadesetak dana.

-Kada se završe radovi na nastavku Istočnog tranzita i u Ulici Gavrila Principa, imaćemo izgrađen saobraćajni prsten oko grada, od Zapadnog tranzita kod „Kosmosa“, preko novog mosta, istočnim tranzitom do „Lesnine“ i ponovo Ulicom Ivana Gorana Kovačića izlaz na Zapadni tranzit – istakao je Sandić.

Ovom prilikom, on je zahvalio svim vlasnicima parcela u Ulici Gavrila Principa koji su imali razumijevanje i dozvolili izvođenje radova i prije nego su zaključeni sporazumi za izuzimanje zemljišta.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!