Hronika

Bubnjević: Pištolj slučajno opalio

BANJALUKA – Za dvadesetosmogodišnjeg Banjalučanina Aleksandra Bubnjevića, osumnjičenog za ubistvo sugrađanina Miroslava Tatića (52), Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci predložilo je jednomjesečni pritvor, ali do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” nije donesena odluka o tome.

Kako je u petak saopšteno iz Tužilaštva, pritvor je predložen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao uništiti tragove važne za krivični postupak i uticati na svjedoke, kao i zbog same težine krivičnog djela i uznemirenja javnosti.

Loading...

Tatić je ubijen u srijedu na svom kućnom pragu u naselju Lazarevo dok je branio sina Dejana, a nezvanično saznajemo da je Bubnjević prilikom saslušanja rekao da je svjestan šta je učinio, te da je pištolj slučajno opalio.

Bubnjeviću na teret stavljaju da je, zajedno s maloljetnicom N.Ć., 19. juna oko 23 sata došao do kuće porodice Tatić u banjalučkom naselju Lazarevo, u Ulici Branka Popovića, s namjerom da dobije obrazloženje šta se prethodne noći desilo na rođendanskoj proslavi i zašto šire glasine o njegovoj djevojci. Kada je kod kuće zatekao samo Miroslava, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba ubio ga je hicem iz pištolja nepoznate marke, koji je donio sa sobom.

Bubnjević je potom pobjegao s mjesta zločina i sat kasnije policija ga je uhapsila u blizini parka “Mladen Stojanović” u Banjaluci u mercedesu 190, u kojem je zatečena i maloljetna djevojka.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!