Banjaluka

Još sedam dana za prijave za besplatan prevoz na festival „Exit“

Ostala je još jedna sedmica za prijavu sugrađana za besplatan prevoz na „Exit“ u Novi Sad, u organzaciji Grada Banja Luka.

Grad će organizovati besplatan prevoz na ovaj najveći muzički festival u regionu i jedan od najpoznatijih u Evropi, koji će biti održan od 4. do 7. jula u Novom Sadu. Besplatno putovanje će biti organizovano za građane koji već posjeduju ulaznice za festival, a Grad Banja Luka je obezbijedio 10 autobusa koji će učesnike ovog festivala prevoziti do Novog Sada i nazad.

Loading...

Zainteresovani, koji žele putovati na „Exit“ u Novi Sad, moraju ispuniti sljedeće uslove:

  • da imaju mjesto prebivališta na području Banje Luke;
  • posjedovanje ulaznica za „Exit“ festival koje je potrebno dostaviti na uvid prilikom dolaska u prostorije Gradske uprave i potpisivanja izjave o odgovornosti;
  • potpisana izjava odgovornosti pripremljena od strane Grada Banje Luke, koja se potpisuje u kancelariji 130 Gradske uprave.

Prilikom prijave obavezno je dostaviti sljedeće podatke:

  • ime i prezime;
  • adresu prebivališta;
  • kontakt – elektronska pošta i telefon;
  • za koje dane posjeduje ulaznice.

Prijava za putovanje se obavlja isključivo putem elektronske pošte i to na adresu [email protected]

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona broj 051 244 579.

Nakon što obave prijavu, svi učesnici putovanja su dužni da dođu u kancelariju 130 Gradske uprave gdje će potpisati izjavu o odgovornosti koja je jedan od uslova za putovanje, te donijeti ulaznice na uvid. Izjava o odgovornosti se može potpisati svakim radnim danom od 9.00 do 15.00 časova.

Prednost prilikom popunjavanja mjesta za putovanje imaće oni koji posjeduju ulaznice za sva četitri dana „Exit“ festivala.

O tačnim terminim putovanja u Novi Sad i povratka u Banju Luku, svi učesnici će biti obaviješteni po okončanju procesa prijavljivanja, i to putem internet i fejsbuk stranica Grada Banje Luke.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!