Magazin

Baka našla kobru od 1,5 metara u bašti, ubila je lopatom

Kejti Kjou, 73-godišnja stanovnica Ferles Hilsa blizu Filadelfije u američkoj saveznoj državi Pensilvanija, lopatom je ubila kobru koju je zatekla u bašti stambenog kompleksa u kojem živi.

AP prenosi da se radi o istom stambenom kompleksu u kojem je policija iz jednog od stanova u martu ove godine izvukla 20 otrovnih zmija, ali zvaničnici nisu sigurni da li je ubijena kobra došla iz tog stana.

Loading...

Starici je juče pažnju privuklo glasno dozivanje uznemirenih ptica ispred njenog stana, a kada je pogledala napolje, ugledala je zmiju koja je bila duga oko 1,5 metara.

Ona je kazala da je primijetila tačku na tijelu zmije karakterističnu za kobre, nakon čega je zgrabila lopatu i pritisla njom zmijin rep. Zmija se potom izvila na gore i raširila što je definitivno bio znak da se radi o kobri.

Kjouova je tada shvatila da mora da je ubije.

“Znala sam da je to što radim opasna, nisam budala. Jednostavno sam tako reagovala. Pomislila sam na djecu i druge ljude u ovoj zajednici i rekla sebi ”Ne smijem da dozvolim da ovo pobjegne””, kazala je ona u izjavi medijima.

Lokalna policija pozvala je stanovništvo da ih, u slučaju da primijete zmije, pozovu i puste stručnjake da riješe problem.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!