Kultura

Francova Mačka na Deezeru i Spotify-u

On je nova balkanska muzička zvijezda u usponu, te i iz mjeseca u mjesec, bilježi sve veći broj pregleda na YouTube platformi. Goran Valka je bosanskohercegovački pjevač, muzičar i tekstopisac, rođen je u Sarajevu, 1. augusta 1983. godine, a poznat je pod pseudonimom Franco (Franko).

Prva pjesma sa kojom se odlučio premijerno predstaviti široj publici nosi naziv ”Mačka”, te je polako ali sigurno zauzela svoje mjesto na balkanskim radio i TV stanicama. Pjesma ”Mačka” je odnedavno postala dostupna i na digitalnim platformama, odakle se može slušati i skinuti:

Loading...

Deezer
Spotify
Google Play

Za sve vas koji niste imali priliku gledati Francovu Mačku, na sljedećem linku možete pogledati njegov video spot.

Kada je riječ o njegovoj muzici, Franco miksa komercijalne klubske Hip Hop i Electro Pop-Rap elemente, sa upečatljivim Dancehall i Reggaeton ritmovima, u kombinaciji sa Balkanskim zvukom. Franco je najavio i izlazak novog video spota za pjesmu ”Fight” kojeg je radila Tempo Digital Video produkcija iz Sarajeva. Spot će biti premijerno prikazan u narednih nekoliko dana.

Za više informacija, posjetite oficijalne stranice:

YouTube

Facebook

Instagram

Tempo Digital

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!