Banjaluka

Bliži nam se Evropsko prvenstvo u raftingu “Banjaluka Vrbas 2019”

Bliži nam se Evropsko prvenstvo u raftingu Banjaluka Vrbas 2019. Na prvenstvu koje će trajati od trećeg do sedmog jula nastupiće 37 timova, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji iz 13 evropskih zemalja, u R6, u 4 uzrasne kategorije. Rafteri će se takmičiti u disciplinama sprint, H2H, slalom i spust u kategorijama U19, U23, Open i Masters.

Snagu i umijeće na bukovima Vrbasa odmjeriće timovi iz Bugarske, Hrvatske, Češke, Rumunije, Slovenije, Srbije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Velike Britanije, Rusije, Letonije i domaćina BiH.

Loading...

Prema programu Prvenstva, evropske reprezentacije dužne su doći u Banjaluku do drugog jula. Prvi sastanak kapitena timova predviđen je upravo u utorak 02.07.2019. u 19 časova. Sljedećeg dana, na programu su treninzi u disciplini spust u svim uzrasnim kategorijama dok je u četvrtak na programu zvanični trening u disciplini sprint. Trening u sprintu će se održati na stazi Bijeli buk, za sve uzrasne kategorije.

U 20.00 časova, u četvrtak 04.07.2019. na programu je Ceremonija otvaranja prvenstva. Ceremonija će se održati u RC Kanjon u Karanovcu.

Prve takmičarske trke predviđene su u petak 05.07. na stazi Bijeli buk. Na programu su sprint i H2H. U subotu je na programu disciplina slalom, u svim uzrasnim kategorijama. Slalom će se voziti na stazi u kanjonu Tijesno. U nedjelju su na programu spust na relaciji Krupa na Vrbasu – Karanovac i Ceremonija dodjela medalja za konačni poredak Prvenstva, koja će se održati u RC Kanjon.

Organizator Prvenstva je RK Kanjon Banjaluka. Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.raftingklubkanjon.com

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!