Banjaluka

Veliko interesovanje za prodajnu akciju 4+1, više od 70% paketa već rasprodato!

Zbog velikog interesovanja javnosti za prodajnim paketima ulaznica 4+1, obavještavamo vas da je više od 70% planiranih ulaznica za prodaju preko paketa 4+1 već rasprodato i da je pravi trenutak da po najboljoj cijeni obezbjedite svoju ekipu trodnevnim festivalskim ulaznicama za predstojeće 8. izdanje Nektar Fresh Wave Festivala!


Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i Fresh Wave Festival ti poklanja petu potpuno besplatno!

Od ponedjeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vrijeme se obezbijedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

Loading...

U prodaji su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30KM(15 evra) a podsjećamo da su i dalje u prodaji trodnevne  festivalske ulaznice! Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 20 svjetskih zemalja!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na  Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!