BanjalukaDruštvoMagazin

Rasprodate 4+1 ulaznice za Fresh Wave Heaven!

Paketi ulaznica 4+1 za predstojeće 8. izdanje Nektar Fresh Wave festivala rasprodati su prije predviđenog roka!

Zbog velikog interesovanja za pakete ulaznica 4+1 za Fresh Wave Heaven, ova akcija bila je produžena do 9. jula ali je kontigent ulaznica koji je namjenjen za ovogodišnju prodaju u okviru ovog paketa rasprodat 24 sata prije!

Ovogodišnji koncept festivala Heaven, koji živi tokom cijele godine kroz niz promotivnih događaja Fresh Wave Festivala, publici je predstavio veliki broj izvođača kroz Winter Fresh Wave izdanje u sarajevskom Domu Mladih, na kojem je krajem prošle godine nastupio Claptone, potom na završnici Run and More Weekend-a kada je na banjalučkoj tvrđavi Kastel nastupio James Zabiela, odlično 4. izdanje Fresh Wave Piknika na Banj brdu u Banjaluci uz Tube&Berger i fantastičan nastup brazilske techno dive ANNA u beogradskoj Barutani! Fresh Wave Festival je predstavio svoj rad na balkanskoj muzičkoj konferenciji o elektronskoj muzici u Sarjevu BAM-C, a potom i međunarodnoj muzičkoj konferenciji BLEMC, šireći pozitivan uticaj na samu industriju elektronske muzike u BiH i šire.

Loading...

Napominjemo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65KM(33evra), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30KM(15 evra)! Fresh Wave Heaven će publici u ovogodišnjem izdanju predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 20 svjetskih zemalja!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na Fresh Wave Heaven-u!

               Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!