Sport

Borac pobjedom protiv Sloge “ovjerava” put u Premijer ligu BiH

Iako je drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske tek počeo, jasno je da Borac pobjedom u Gornjem Crnjelovu rješava pitanje šampiona i putnika u Premijer ligu BiH. 

Ovog vikenda ljubitelje fudbala očekuje derbi kola i kompletnog prvenstva. Lider gostuje Slogi koja kaska pet bodova za banjalučkim klubom. 

Tim Dragana Mićića kiksao je prošle sedmice i sada ima imperativ pobjede na svom terenu. Prvi duel na Gradskom stadionu u Banjaluci pripao je Borcu rezultatom 2:0. Izabranici Darka Vojvodića dobro su otvorili drugi dio sezone u prvenstvu Srpske. Ceh je u prošlom kolu platila Sloboda iz Mrkonjić Grada. Vojvodić poručuje da ga interesuje samo pobjeda u Gornjem Crnjelovu.

“Pred nama je zahtjevna utakmica protiv odlične ekipe, koja je pokazala kvalitet. Neće nam biti lako, ali gledajte, nemam respekt prema bilo kome, i bez bilo kakve bahatosti pričam, očekujem pobjedu i to mi je jedini cilj. Samo s tim ću biti zadovoljan”, jasan je Darko Vojvodić.

Šef struke Borca u subotnjem duelu neće moći da računa na Stefana Dujakovića, koji ima tri žuta kartona, te na mlade reprezentativce Vladana Danilovića i Kenana Topolovića. Sloga je izborila polufinale Kupa BiH gdje će snage odmjeriti sa liderom Premijer lige Sarajevom. Ovu ekipu odlično poznaje Nemanja Lekanić koji je pola godine proveo u Gornjem Crnjelovu.

“Poštujem taj klub i želim im sve najbolje u Kupu BiH. Oni su dobra, kvalitetna ekipa, ali nas ovaj grb i ovaj dres obavezuju da idemo na pobjedu protiv bilo kojeg protvnika! Ako pobjedimo to će nam mnogo značiti i približiti nas cilju, plasmanu u Premijer ligu BiH – rekao je Lekanić.

Utakmica Sloga Gornje Crnjelevo – Borac igra se u subotu. Meč počinje u 14.30 časova.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!