Hronika

Banjalučanin osumnjičen za krađu pribora za roštiljanje

BANJALUKA – Bojan Gverić (20) uhapšen je zbog sumnje da je iz pomoćnog objekta u Jagarama ukrao pribor za roštiljanje i druge predmete, čija vrijednost je procijenjena na 1.400 KM, saznaju “Nezavisne”.

Saznajemo da je iz pomoćnog objekta ukraden električni okretač za ražanj, električni roštilj, pupma sa kompresorom i tuš baterija.

Policijski službenici Policisjke uprave Banjaluka, juče su uhapsili B.G. iz Banjaluke osumnjičenog da je u vremenskom periodu od 6. do 17. jula izvršio krivično djelo “Teška krađa” u pomoćni objekat u mjestu Jagare kod Banjaluke, odakle je ukrao pribor za roštiljanje i druge predmete, pričiniviši materijalnu štetu u iznosu od oko 1.400 KM.

Obavješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo “Teška krađa”. Rad na utvrđivanju njegove povezanosti sa drugim krivičnim djelima protiv imovine je u toku.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!