Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Novo osvježenje na Nektar OK Festu

Treći festivalski stage na Nektar OK Festu – OK Summer stage i ove godine publici donosi pravo osvježenje.

Kroz tri tematske cjeline tokom 06/07/08 jula na dobro poznatoj lokaciji, pored najvećeg bazena na Balkanu publika će biti u prilici da uživa u odličnom dnevnom programu i zagrijavanju za nastupe fenomenalnih izvođača koji ih očekuju na druga dva festivalska stage-a.

Prvog festivalskog dana, u petak 06. jula na OK Summer stage-u očekuje nas program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva.

Drugog dana u subotu, 7. jula publika će imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Poslednjeg festivalskog dana u nedjelju 08. jula na OK Summer stage-u u samom finišu festivala publika će se zabavljati uz odličan Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović.

I ove godine program dnevnog OK Summer stage-a održaće se od podneva do 17:00 kada se selimo na Sensation OK stage u kampu gdje nas čekaju: Laka – Zemlja gruva – Atheist rap – Obojeni program – Orthodox Celts – Ritam nereda

Noći na Tjentištu znaju biti jako hladne, a da se dobro zagrijemo uz najbolje svirke i nastupe pomoći će nam fenomenalni izvođači koji nas ove godine čekaju na Jägermeister main stageu: Stereo MC’s – Rudimental DJ set – Gibonni – Kiril Djaikovski – Hladno pivo – Jinx – Letu Štuke – S.A.R.S. – Elemental

Ako već niste bili u prilici da osigurate vaše mjesto na Tjentištu 06/07/08 jula, pravo je vrijeme za to. U ponudi su OK kamp paketi i to:

Paket III / kamp + ulaznica + prevoz/ – 70,00 KM

OK kamp / kamp + ulaznica/ – 35,00 KM

Sve info i prijave za boravak u festivalskom kampu potražite na zvaničnoj stranici festivala: http://okfest.net/#paketi .

Banka partner Nektar OK Festa je Addiko Bank.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button