Politika

Đokić: SDA da preispita svoj stav o formiranju Savjeta ministara

MILIĆI – Lider Socijalističke partije Petar Đokić smatra da SDA treba da preispita svoj stav u vezi sa formiranjem Savjeta ministara BiH i doprinose njegovom ubrzanom formiranju da bi na taj način i Parlamentarna skupština BiH bila stavljena u funkciju.

Đokić je istakao da je na SDA da promijeni svoju politiku, a ne na SNSD-u, socijalistima niti DNS-u, koji su dio parlamentarne strukture koja je sada u ime Republike Srpske spremna da preuzme ulogu u Savjetu ministara BiH.

Loading...

“SDA mora da preispita svoj stav u vezi sa formiranjem Savjeta ministara i da da svoj doprinos, a može, da se ubrzano formira Savjet ministara i da na taj način bude stavljena u funkciju i Parlamentarna skupština i oba njena doma da rade svoj posao”, rekao je Đokić novinarima u Milićima.

Prema njegovim riječima, SDA koristi ovu poziciju da bi se iz krajnje iracionalnih razloga svetila za nešto što je bilo u prošlosti, “kada eventualno nije bilo lako moguće formirati Savjet ministara u vrijeme kada je isticao mandat Nikoli Špiriću”.

“Imam osjećaj da se SDA stalno nekom politikom revanšizma odnosi prema svojoj društveno političkoj ulozi”, smatra Đokić.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!