Banjaluka

Umjetnici će oslikati pasaže u Banjaluci

BANJALUKA – Tri pasaža između Gospodske ulice i zanatskog centra mladi banjalučki umjetnici oslikaće na jesen, a zelena površina kod Pravnog fakulteta dobiće “smol skejl” instalaciju (malu instalaciju), rekli su iz Gradske uprave Banjaluka.

Projekti će biti izvedeni u okviru projekta “Malih intervencija”, za koje će, ukupno, iz ovogodišnjeg budžeta biti izdvojeno 50.000 KM. 

Loading...

“Tim za male intervencije je oformio gradonačelnik Igor Radojičić, a prema okvirnom planu, u ovoj godini biće realizovano najmanje pet malih intervencija”, kazali su u Gradskoj upravi.

Dodali su da se te intervencije odnose na izgradnju javne česme, oslikavanje pasaža, nove instalacije kod Pravnog fakulteta, kao i “veliko pospremanje” grada, koje će biti obavljeno na više desetina zapuštenih i zanemarenih lokacija.

Predviđena je realizacija više od 50 intervencija, a većina ih je planirana za septembar, kada bi trebalo da budu riješene sve formalnosti i procedure u vezi s ovim intervencijama.  

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!