Hronika

Određen pritvor ocu i sinu iz Srpca

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor licima čiji su inicijali S.N. i R.N. zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena prozivodnja i promet droga, saopšteno je iz ovog suda.

Rješenjem sudije za prethodni postupak Okružnog suda određeno je da pritvor može trajati najduže do 25. avgusta 2019. godine.

Loading...

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je određivanje pritvora Saši (36) i Radoslavu Narančiću (63) iz Srpca zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogli da ometaju krivični postupak uticajem na svjedoke.

Saša i Radoslav Narančić osumnjičeni su da su od početka godine do 25. jula u podrumu pomoćnog objekta pored porodične kuće mjestu Donji Kladari, opština Srbac, uzgajali i proizvodili marihuanu, koju su potom pripremali i pakovali za dalju prodaju.

Njih su prošle sedmice uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) u okviru operativne akcije kodnog naziva “Ris” tokom koje su pretresli stambene objekata na dvije lokacije na području Srpca.

Portparol Sipe Luka Miladinović rekao je ranije Srni da je otkrivena veća količina droge, savremena laboratorija za uzgoj marihuane i veća količina novca, kao i oružja raznog kalibra i municije.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!