Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

MUP pozvao banjalučko tužilaštvo da ispita optužbe Suzane Radanović

​BANJALUKA – Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića, a koje su prenijeli pojedini portali.

“Naime, banjalučko tužilaštvo vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića, a kako je Radanovićeva lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se OJT javno očituje”, navedeno je u saopštenju MUP-a RS.

Navode da ukoliko tužilaštvo ima dokaze neka postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom.

Suzana Radanović, majka stradalog Davida Dragičevića, na svom Facebook profilu objavila je status kojim je direktno optužila pripadnika MUP-a za ubistvo njenog sina.

Istraga smrti Davida Dragičevića ni nakon godinu i tri mjeseca nije završena. Na zahtjev roditelja, Davidovo tijelo je u martu ove godine prevezeno u Austriju gdje je sahranjen po drugi put.

Tijelo mladog Banjalučanina Davida Dragičevića je, nakon šest dana potrage, pronađeno na ušću Crkvene u Vrbas 24. marta prošle godine.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button