Društvo

Akcija za pomoć Nikoli Grabovičkiću da pobijedi karcinom

Za životnu pobjedu nad karcinomom doktoru veterinarske medicine i košarkašu Nikoli Grabovičkiću /33/ iz Bijeljine neophodna je ljudska humanost za finansiranje nastavka liječenja u Njemačkoj.

Nikolina majka Dana prodala je porodičnu imovinu u Zavidovićima gdje su do rata živjeli i uz pomoć porodice do sada je za terapije u Hamburgu plaćeno 160.000 evra, ali je za nastavak liječenja neophodno još najmanje 100.000 evra zbog čega je bila prinuđena da putem društvenih mreža zatraži pomoć prijatelja i dobrih ljudi. 

Loading...

Teška srca je zatražiti pomoć, kaže Srni ova Hercegovka rodom iz Nevesinja, ali ovu borbu koja traje već dvije godine porodica ne može da vodi sama. 

Dana Grabovičkić je kao samohrana majka, nakon što je sahranila supruga koji je obolio od karcinoma, odgojila i odškolovala dva sina, njen Nidžo je doktor veterinarske medicine, a drugi sin je doktor elektrotehnike. 

Ona kaže da je od objave za pomoć na društvenim mrežama za sedam dana prikupljeno 42.000 KM, humanu akciju podržali su Danine radne kolege iz Inspektorata Republike Srpske i Nikolini prijatelji koji su najavili organizovanje koncerta za prikupljanje pomoći, kao i pokretanje humanitarnog telefonskog broja. 

Novac za pomoć može se uplatiti na broj računa SBERBANK BIJELJINA 567-343-59002389-88 /za liječenje Nikole Grabovičkića/.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!