Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Cvijanović: Imamo mehanizme da zaustavimo mnoge stvari

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović u vezi s preglasavanjem srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH prilikom usvajanja budžeta institucija BiH, istakla je da je apsolutno neproduktivna sredina koja je pokazala najgore kroz političke igre uslovljavanje, nebrigu za građane.

“Budžet je parcijalno pitanje. Postoje mehanizmi da se zaustavi sve što se donese na neadekvatan način. Ali, ovdje nije stvar samo u budžetu, nego je stvar i tome na koji način funkcionišu institucije, da vi imate stari saziv Savjeta ministara, koji očekuje da mu novi saziv Parlamentarne skupštine BiH izlazi u susret i usvaja određene stvari, a da se uopšte ne zna ko je tamo pravi predlagač, niti se zna ko čini kakvu vlast”, rekla je Cvijanovićeva.

“BiH kao država pokazuje ponovo sve svoje nedostatke, a Republika Srpska kao stabilna republika pokazuje sve ono što jesu njena sjajna, dobra obilježja. Idemo naprijed, razvijamo Republiku Srpsku i nemamo više vremena da se zamajavamo svim onim što se dešava na nivou BiH. Ali, imamo mehanizme da zaustavimo mnoge stvari”, poručila je predsjednica Srpske.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button